Startelva: Adrian – Markus And, Alex, Chanon, Markus Ah – Aman, Pontus, Milad, Mathias – Anton – Oskar
Avbytare var:
Riky Sala (ny spelare) som kom in som vänstermittfältare men sedan spelade i ett par positioner på högerkanten.
Alexander som spelade på vänsterkanten sista 13 minuterna.
Ghafur, Yousef och Henke som inte spelade alls.

Vi började bra, kom ofta fram på högerkanten utan att få till det sista. Hade många fina inlägg som dock oftast nickades rakt upp i luften. Bollen var väldigt mycket i deras straffområde och i förhållande till det skapade vi förvånansvärt få jättechanser 3-4? Däremot väldigt mycket halvchanser. Vi sprang onödigt väldigt många gånger offside. Spelmässigt dominerade vi totalt.

I den 39:e min gjorde de 1-0 på det som skulle visa sig bli deras enda avslut den halvleken.

Precis i början av andra halvlek förvånade med att gå på offensiven, dock utan att få till ett enda avslut. Ganska snart tog vi över. Spelövertaget var dock sedan inte lika förkrossande som i första halvlek men så pass att de lade sig på försvar igen.

I den 55:e min gjorde domaren dessvärre ett misstag när Anton blev nerdragen i mittcirkeln utan åtgärd men där halva vårt lag slutade spela helt övertygade om att det skulle bli frispark. Nu blev det inte det och de kunde kontra och göra 2-0.
Vi fortsatte att dominera och förutom många bra nicklägen spridda över hela halvleken där avsluten blev riktigt dåliga hade vi också många andra riktigt bra reduceringslägen. I den 63:e min kom Mathias fri och gjorde egentligen inget misstag eftersom bollen gick i mål men därefter tog på hjulet och då har jag hört att det enligt regelboken aldrig ska dömas mål oavsett om bollen varit inne eller ej men det råder delade meningar om den saken (det borde givetvis inte vara så när bollen först går över linjen och sedan tar på hjulet). I den 77:e min kom vår spelare helt fri med målvakten som dock gick ut och gjorde en benparad. Sedan de stuckit emellan med ett skott i stolpens utsida hade vi i 82:a min en nick som inte missades grovt utan där bollen gick mot stolproten men där målvakten gjorde en strålande räddning.
Skansen som hade oturen att få flera spelare skadade fick också en utvisad efter 2 varningar men helt utan betydelse för resultatet eftersom vi då var inne på övertid.

De hade i motsats till i första halvlek lite eget spel i andra även om avsluten utöver de nämnda helt lyste med sin frånvaro medan vi hade många men flera dåliga och flera där deras målvakt räddade.

Statistik: Hörnor: 4-0 Avslut på mål: 13-3 Avslut utanför: 7-0